Kérdése van?

Kérdésük van?Ingyenes képzési tanácsadásért hívja a 20/56-21023-as telefonszámot!

Hírlevél

Jelenleg nincs elérhető lista.

Keresés

Hogyan tanulható a siker?
Minőségpolitikánk Nyomtatás E-mail

Célunk a szakmai irányelveken nyugvó sikeres működés az ügyfelek minél magasabb elégedettségén keresztül, ennek érdekében folyamatosan javítani kívánjuk szolgáltatásainkat.
Elsődleges feladatunk és felelősségünk a működés állandó fejlesztése, amely érdekében minőségcélokat tűzünk ki és valósítunk meg.


Minőségpolitikánk fő irányelveit az alábbiakban határoztuk meg:

 • a megrendelői igényeknek való maradéktalan megfelelés, azok túlteljesítése
 • a szakmai munka tökéletesítése a szolgáltatási minőség állandó javításán keresztül, amely minden munkatárs elsődleges feladata,
 • a minőségpolitika és a minőségcélok megismertetése, megértetése a munkatársakkal, hogy mindenki felelősséget érezzen a minőség iránt,
 • kölcsönös előnyökre épülő kapcsolat munkatársainkkal, közös minőségi céljaink érdekében,
 • hosszú távú, olajozottan működő belső és külső szakmai kapcsolatok kialakítása, ápolása
 • munkatársaink képzésének támogatása, hogy tudásukkal a minőség javításában aktívak legyenek.

Az elvárásoknak és a szakmai alapelveknek megfelelően a mindennapi életben is hatékonyan alkalmazható ismereteket közvetítünk, ezáltal is alkalmazkodunk a piac minőségi igényeihez, elkötelezettek vagyunk a minőségi munka, a folyamatos fejlődés, a partnerközpontú működés iránt.
Igyekszünk megfelelni a kihívásoknak, és ezért ügyfeleinket olyan képességek birtokába kívánjuk juttatni, amelyek segítik őket az élethosszig tartó tanulás folyamán.
Felelősek vagyunk azért, hogy olyan értékeket közvetítsünk, melyek a nyelvtudás fejlesztésén túl a hallgatók személyiségére, jövőjére, a társadalmi környezetre is pozitív hatást gyakorolnak.
 
A vezetőség elkötelezettsége

 • A vezetőség kidolgozta és működteti minőségpolitikáját
 • A munkatársak bevonásával rendszeresen megfogalmazza, és az érintettekkel megismerteti a minőségcélokat
 • A munkatársak számára közzéteszi a vevői, piaci, jogszabályi előírásokat és követelményeket, amelyek maradéktalan kielégítése a működés, a minőségi munka, a versenyképesség alapfeltétele
 • Évente legalább 1 alkalommal teljes körű vezetőségi átvizsgálást tart a minőségpolitikai rendszer hatékonyságának értékelése és fejlesztése céljából
 • A szolgáltatáshoz szükséges személyi, tárgyi és anyagi erőforrásokat ennek megfelelően biztosítja
 • A működéshez szükséges jogszabályi előírásokat folyamatosan figyelemmel kíséri és betartja.
 • A nyelviskola vezetősége minőségpolitikáját évente felülvizsgálja és a szükséges módosításokat elvégzi


Minőségpolitikánkat úgy kell megvalósítanunk, hogy az megfeleljen vevőink elvárásainak, a hazai és a nemzetközi előírásoknak és biztosítsa minőségpolitikánk megvalósulását, cégünk eredményességét, munkatársaink megélhetését.
A vezetőség dönt az oktatási struktúra kialakításáról, valamint a szükséges erőforrások biztosításáról.
A megfelelően kialakított tantermek, oktatási segédanyagok, eszközök használata elősegíti a vevői megelégedettség növelését, valamint elengedhetetlen a képzések lebonyolításához. A meglévő infrastruktúra, kialakított oktatótermek, rendelkezésre álló oktatási eszközök, segédletek mellett fontos ezen berendezések, eszközök folyamatos fejlesztése, mely beszerzések révén valósul meg.


Kovács Andrea
Nyelviskola-vezető
 
Minden jog fenntartva © 2008 - 2022 Parole® Nyelviskola és nyelvvizsgahely | Honlapkészítés
pagerank